Betalning:

Hos oss handlar du tryggt!

Här kan du läsa om våra olika betalsätt och sedan välja det som passar dig bäst

Kort / internetbank

Vi har ett samarbete med www.Klarna.se för säkra och snabba betalningar. Med hjälp av Klarna ser vi din betalning omgående och kan då skicka din vara samma dag! Här betalar du med Visa / Mastercard eller direkt från din internetbank. Vid betalning med kort / internetbank tillkommer inga avgifter.

Faktura

Väljer du att betala mot faktura skickar vi produkten omgående och du får välja om du vill ha fakturan i brevlådan eller på mailen. Den ska vara betald inom 14 dagar från dagen du mottar din produkt. Det är även Klarna som sköter våra fakturor. Varken vi eller klarna tar ut någon avgift för att betala mot faktura.

Postförskott

Väljer du istället att betala när du hämtar ut paketet så betalar du ingenting över internet utan betalar hela beloppet när du hämtar ut paketet och har produkten i handen. En trygghet för många, en smidig lösning när internetbetalning känns krångligt. Posten tar ut en avgift på 50kr vid betalning mot postförskott. I kassan hittar du knappen för postförskott. Längst upp till vänster"Företag & postförskott".

Företag

Handlar du hos oss i egenskap av företagare kryssar du i det i kassan. Uppe till vänster finns en knapp som heter "Företag & postförskott". Där kan du med företagets namn och organisationsnummer betala mot faktura eller mot postförskott. Givetvis hamnar företagets namn på fakturan.

Psst, Du vet väl att:

Vi följer konsumentverkets direktiv till punkt och pricka! Det är mycket ovanligt att vi får in garantiärenden, men när det väl händer är det högsta prioritet på en snabb och bra lösning. Spara alltid kvitto som medföljer i varje beställning!

Batterier är en färskvara, vi försöker därför hålla balans i vårt lager så alla batterier som levereras är i toppskick.

Vi är säker på att du blir nöjd med din nya produkt och erbjuder därför 14 dagars öppet köp! Skulle du av någon anledning vilja byta din produkt eller få pengarna tillbaka så ordnar vi det och pengarna är tillbaka på ditt konto inom några dagar!