Köpvillkor:

Hos oss handlar du med tryggheten i ryggen!

Vid beställning träffas avtal om köp först när TuniCat bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av Tunicat´s databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivet pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. För att din beställning ska godkännas skall du vara minst 18 år. TuniCat förbehåller sig för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende.

Öppet Köp:

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund full returrät inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsättning att varan är i väsentligt oförändrar skick. Tunicat tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrät. De returnerade produkterna återbetalas till 100%. Tunicat förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vid retur måste faktura eller någon form av verifikation som styrker att du gjort köpet hos oss bifogas. Tunicat kommer ej lösa ut paket mot postförskott. 

Postförskott:

Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 149:- för våra kostnader.

Detta sker efter två hela veckor och är väldigt sällsynt.

Alla postförskottsförsändelser aviseras via SMS. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag.

 

Garantivillkor:

Här kan du läsa om våra garantivillkor och vad som gäller om det uppstår ett fel på varan du köpt hos oss eller via våra återförsäljare. 

När du handlar som privatperson gäller alltid konsumentköplagen, som ger dig 3 års reklamationsrätt. För att ett fel skall täckas av reklamationsrätten ska det vara ursprungligt, dvs. att det har funnits i produkten från början. Vid en reklamation efter första året är det du som konsument som ska påvisa och göra det sannolikt att felet har funnits i produkten från början. Om det mot förmodan uppstår ett fel i din produkt hjälper vi dig att få detta åtgärdat. Mer om konsumentköplagen kan du läsa på www.konsumentverket.se

I tillägg till reklamationsrätten lämnar vi ett års garanti, med undantag för förbrukningsartiklar, ex. batterier, som har 6 månaders garanti. Fel som uppkommer under garantitiden anses vara ursprungliga, så till vida att inget annat kan göras sannolikt. Garantin omfattar fel som förelåg vid försäljningstillfället och därmed inte fel som är hänförliga till någon yttre åverkan, ex. fukt-, tapp- eller stötskador.

Klarna faktura:

Vi erbjuder våra kunder att betala mot faktura i samarbete med Klarna.

Betalningsvillkor är 14 dagar, vid fakturaköp tillkommer inga andra avgifter.
För att beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vill du istället ha fakturan hem i brevlådan går det lika bra, det väljer du på tack sidan efter din beställning.

 

Klarna julkampanj:

Effektivränta vid köp om 5000kr, 29kr i uppläggningsavgift, 0% ränta och betalning efter 4 månader är 1,75%. Din totalkostnad blir 5029kr. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.