TuniCat – Allt inom LED!

Välkommen till TuniCat, en butik som hjälper dig att lysa upp. Med LED får du en miljövänlig belysning som räcker länge och som ej innehåller farliga tungmetaller som dessutom hjälper dig sänka energikostnaderna i ditt hem. Förutom LED lampor för inomhusbruk så har vi belysning för jakt och andra friluftsaktiviteter och för bilen så har vi ledramp för både arbets- och fritidskörning. Du finner även ficklampor, pannlampor och cykelbelysning med LED ljus i vårt sortiment. LED lampor passar till många typer av aktiviteter och ändamål då de finns med en mängd olika ljusstyrkor.

Tack vare en nära relation till våra leverantörer och avsaknaden av mellanhänder så kan vi dessutom hålla priserna nere utan att offra kvalité och hållbarhet.

Stort utbud med allt från pannlampor till ledramper

Alla våra produkter håller en hög standard och kommer enbart från tillverkare som vi personligen har inspekterat för att vara säkra på att de håller de krav som vi ställer gällande kvalitét samt arbetsvillkor och säkerhet för de anställda. Utöver produkter från erfarna leverantörer så tillverkar vi våra egna pannlampor, ledramper, jaktpaket och laddare tillsammans med skickliga ingenjörer som säkerhetsställer att produkterna har den höga klass som vi strävar efter.

Vi har omgående leverans så att du får det du beställer från oss inom 1–3 dagar, snabbt och säkert.

Du är förstås även välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra produkter och hemsida.

LED - Till bilen

Pannlampor

Cykelbelysning

Jakt

Ficklampor

LED Arbetsbelysning